Ny version Gespage 8.2.3.1

Stöd för Microsoft universal print

Universal Print från Microsoft är en ny molnbaserad utskriftstjänst som är tillgänglig för Microsoft 365-prenumeranter.Tillsammans med utskriftslösningen Gespage får du heltäckande säkerhet och kontroll i hela utskriftsmiljön. Välj om du vill ha en renodlad moln till molnlösning eller som en hybrid med vissa delar Onsite.

Här kan du läsa mer om Universal print

Välkommen att boka en demo med oss på EPU så visar vi hur stödet fungerar tillsammans med Gespage.

 

Advanced skanning för Lexmark

Advanced skanning integreras nu direkt i eTerminalen, detta gör det enkelt att sätta upp flöden som användaren kan välja direkt i den inbäddade terminalen för att t.ex. skanna till Onedrive, Google drive, hemkatalog eller till någon annan fördefinierad destination. Mallar och inställningar för skanning skapas och skjuts ut via Gespage.

Nytt utskriftsstöd för betalkiosken cBot

Med vår betalkiosk cBot kan man nu erbjuda utskrifter för anonyma användare. Det innebär att en gäst inte behöver registrera ett konto eller ladda ned någon app för att skriva ut något och kräver heller inga drivrutiner.

Stödet är helt plattformsoberoende vilket innebär att gästen kan skriva ut från sin egen laptop, mobil  eller surfplatta.
Utskrifter skickas som bilagor till en dedikerad e-postadress och frigörs via en engångskod som skickas tillbaka till gästen via mail. Gästen frigör utskriften och betalar direkt med sitt betalkort, swish eller appen Monyx.

cBot är en modern Betalkiosk med självbetjäning, paketerad med betalsystemet Nayax som erbjuder en mängd olika betalmetoder t.ex. betalkort, Swish eller via app. cBot ger dig som kund en komplett lösning där man enkelt kan ta betalt för både kopior och utskrifter i en och samma lösning. Passar alla typer av publika miljöer, stöd för flera språk, enkel och användarvänlig.

Övriga höjdpunkter i version 8.2.3.1

  • Skanningmodulen Flow har nu stöd att detektera och radera vita/blanka sidor i inskannad PDF.
  • Med version 8.2.3.1 har vi nu stöd för Tesserac version 4 men även stöd för version 5 är implementerat. Tesserac sköter OCR-tolkningen vid skanning och har förbättrats samt blivit snabbare i nya versionen.
  • Vi rekommenderar att man kör Tesseract 4 alt förhandsversionen av 5 för bästa resultat.
  • PostgreSQL 12 installeras vid nyinstallation.